Blogia
PDFC

CREACIÓ D'UNA EMPRESA FICTÍCIA COM A RECURS PER A APLICAR LA TEORIA.

Transcripció de la conversa mantinguda entre Víctor i Laura al voltant d'aquesta idea.

Hola Víctor, doncs bé et comento cosetes de la conversació que has tingut amb el Xavier.
Bé jo penso que la idea és fantàstica, crear una empresa fictícia que ens ajudi a posar en practica tota la teoria dels diferents dossiers. Havia pensat (perquè en un moment de la conversació tu o el Xavier dèieu que estaria bé crear diferents situacions, algunes més complicades i d’altres més fàcils) doncs he pensat que es podrien crear tres empreses del mateix grup:
Primari
Secundari
Terciari
I entre elles podríem anar fent la connexió (tot i que desprès tinguin d’altres negocis i d’altres aspiracions, i cadascuna els seus directius i presidents). També servirà per la carpeta número de dos de Comptabilitat (ja que cada empresa portaria la seva comptabilitat però després s’haurien de fer els comptes consolidats), però bé d’això parlarem més endavant aquí Andorra funciona així (si la memòria no em falla) però no sé si a Espanya és igual.
Crec que aniria bé crear una cosa molt simple, senzilla, i després desenvolupar-la amb totes les nostres idees, però que de bon principi fos molt simple.
Ah una coseta més, tal i com em estudiat primerament hem de pensar a on volem anar, tenir objectius i perseguir-los, i de quina manera (mirant també una mica l’apartat de l’ètica). Sabem el que volem aconseguir però hem de tenir clar fins a on no estem disposats ha arribar.
També haurien de crear una empresa, si us sembla bé, que tingués sortida en aquest moment de crisis que estem vivint (ho dic per posar-nos una mica amb la situació de l’entorn), perquè obrir una empresa ara, com a mínim aquí es cosa de valents!!!
Espero haver-me explicat bé.
Ja hem diràs el que penses quan tinguis un minut, i si vols li envio també al Xavier perquè hem sembla que ell i jo no ens coneixem... però com que som tants ara no estic gaire segura!

1 comentario

veronica -

chicos estaría bien que escribierais porfavor en castellano xq no me entero, os pillo el concepto global pero me cuesta.gracias.!!!!